TIETOJA

Olen 50-vuotias mies Uudeltamaalta. Perheeseen kuuluu avovaimon lisäksi kaksi koiraa. Koiria meillä on ollut jo 1990-luvun alkupuoliskolta lähtien. 2000-alusta lähtien koiria on ollut aina kaksi.

Miksikö? No sitä TUPLASTI KOIRUUKSIA blogissa tullaan selvittämään. Tulen myös kertomaan ihan tavallisesta arkielämästä kahden koiran taloudessa. Niin hyvässä, kuin pahassa. Kerron meidän tavasta elää koiruuksien kanssa. 

Aihepiireinä ovat: koulutukseen, ruokintaan ja koirien toiminta yhdessä. Aihepiirejä tulen käsittelemään ”maalaisjärjellä” ajateltuna. Ne ovat siis ihan omia kokemuksia. Ja siksi ovat hyväksi havaittuja.


Leevi ja Sissi


Haluan jakaa kokemukseni muiden kanssa. Näistä kokemuksista saattaa hyvinkin olla hyötyä ihmisille, jotka harkitsevat toisen koiran hankintaa. Mitään fakta tietoa en siis jaa. Kaikkea saa vapaasti käyttää omassa elämässä koirien kanssa, mutta omalla vastuulla.


 Tulen myös blogissani jakamaan kuvia ja videoita. Kaikkia saa vapaasti kommentoida ja arvostella. Minulle voi myös lähettää kysymyksiä. Ja vastaan, jos vain suinkin pystyn auttamaan.

Sivustollani jaan myös linkkejä. Linkit voivat sisältää myös eri kaupallisia toimijoita tuotteista, jotka olen itse kokenut hyviksi. Sivustoni on täysin harrastelijapohjainen. Enkä siis saa tästä, tai jakamistani linkeistä rahaa.


Kovu ja Elsa



Voin hieman valoittaa sitä, miksi TUPLASTI KOIRUUKSIA on parempi? Tai pikemmin: Miten siihen on tultu? Kahden koiran talouteen. Pelkkää sattumaa, mutta mieltymys koiriin oli suurin syy, että olemme joutuneet ns. Positiiviseen kierteeseen. Kun koirakavereista toinen menehtyy, niin jäljelle jäävä suree kovasti.

Ensimmäinen koiramme oli Bullmastiff, nimeltään Bruno (Valitettavasti tuon ajan kuvat ovat kovin huonolaatuisia,kuva Brunosta tulee myöhemmin). Bruno eli 10-vuotiaaksi. Bruno eli hyvän elämän ja oli todellinen persoona. Hänestä tulen kertomaan myöhemmin lisää. Brunon poismenon jälkeen kotimme tuntui tyhjältä ja autiolta. Niinpä lähdimme kenneliin ”vain katselemaan” (valetta). Kennelissä oli Bullmastiff pentu, jolla oli hännän päässä mutka ja siksi ei ollut kelvannut kenellekään. Ilman meitä pentu olisi joutunutkin piikille. Me tarjosimme Sissille kodin. Myöhemmin sain tietää, että hännän mutka saattoi merkitä selkärangan kiertymää.

Vuoden päästä Sissin hankinnasta hommasimme samasta kennelistä Sissille ”poikakaverin”. Tosin Sissiltä poistettiin kohtu ennen tätä. Sentään omaa kenneliä ei haluttu. Mutta Sissistä Ja Leevistä tuli parhaat kaverit.

Parhaat kaverit1.0


Sissin siirryttyä koirien taivaaseen. Leevi masentui täysin ja lopetti syömisen, joten uutta tulokasta etsimään. Löysimme Saksanpaimenkoiran, jonka nimeksi tuli Elsa. Ja hyvät kaverukset tuli näistäkin.

Parhaat kaverit2.0


 Ja kun Leevi siirtyi ylös taivaaseen, niin vuorostaan Elsa masentui. Elsalle löytyikin kaveriksi Kovu, joka on Saksanpaimenkoira ja Rottweiler mix. Ja erottamattomat kaverit näistäkin on tullut.

Tässä lyhykäisyydessä luetteloituna meidän koirat.

Parhaat kaverit3.0




Siis TUPLASTI KOIRUUKSIA.




SITTEN VAAN TUTUSTUMAAN MEIDÄN KOIRUUKSIIN!